0 votes
by (3.4k points)
ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Κοινωνία - Τι αλλάζει στις επικουρικές συντάξεις ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ Νέος τρόπος υπολογισμού των επικουρικών συντάξεων- με το ποσοστό αναπλήρωσης να μην ξεπερνά το 20% για παλαιούς και νέους ασφαλισμένους- προωθείται στο μεγαλύτερο επικουρικό Ταμείο της χώρας (ΕΤΕΑ). Οι συντάξεις θα αναπροσαρμόζονται κάθε χρόνο ανάλογα με τα οικονομικά δεδομένα του Ταμείου, ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ ενώ ειδικοί στην κοινωνική ασφάλιση εκτιμούν πως οι μειώσεις θα είναι 25% την επόμενη πενταετία.Το προωθούμενο μοντέλο προβλέπει τα εξής για τον υπολογισμό των συντάξεων:- Ασφαλισμένοι μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2000. Για την συγκεκριμένη κατηγορία ασφαλισμένων ισχύουν διαφορετικές ταχύτητες ανάλογα με το έτος φυγής στην σύνταξη.- Ασφαλισμένοι μετά την 1η Ιανουαρίου 2001 που αποχωρούν μετά το 2015. Το τελικό ποσό της σύνταξης θα εξαρτάται από μια σειρά παράγοντες, που σχετίζονται τόσο με τις καταβληθείσες εισφορές όσο και με τα οικονομικά δεδομένα του ταμείου( όπως προβλέπεται σε νόμο που έχει ήδη ψηφιστεί).Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Εφημερίδας «Εθνος»:
ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ Με 2λιτρο κινητήρα το νέο Civic Type R

Οι πληροφορίες που αναφέραμε στο C+S στις 19 Ιουλίου επιβεβαιώθηκαν και η Honda επέλεξε τελικά ένα 2λιτρο turbo για να εξοπλίσει το νέο κορυφαίο Civic.

Στην ιαπωνική εταιρεία εγκατέλειψαν λοιπόν τα σχέδια για παρουσία ενός 1.6 turbo κάτω από το καπό του Type R. Η επίτευξη της επιθυμητής ισχύος (τουλάχιστον 280 PS όπως ανακοίνωσε η Honda) θα έρθει τελικά μέσω ενός 2λιτρου συνόλου.Οι Ιάπωνες θέλουν το λανσάρισμα του νέου Type-R να συνοδευτεί από τον τίτλο του «ταχύτερου προσθιοκίνητου αυτοκινήτου παρ αγωγής» στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Για αυτό το λόγο έχουν γίνει εκτεταμένες δοκιμές στην «πράσινη κόλαση», ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΤΡΑ με τον Ιταλό οδηγό της Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Γκαμπριέλε Ταρκουίνι, ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ να συμμετέχει σε αυτές.Το ρεκόρ κατέχει το Renault Megane RS Trophy των 265 PS, ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ με 8:07.97 και σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Honda Motor ευρώπης το νέο Type R έχει πλησιάσει ήδη το χρόνο αυτό. Το λανσάρισμα του νέου Civic επιδόσεων στη γηραιά ήπειρο προγραμματίζεται για το 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα μετάδοσης του καυτού ιαπωνικού hatch θα αποτελείται από κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ ενώ ο περιορισμός του βάρους σε κάτω από 1.200 kg θα συμβάλλει στην επίτευξη των επιθυμητών επιδόσεων.O Ράικονεν επιστρέφει στη Ferrari!

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο επίσημα η επιστροφή του Φινλανδού πιλότου στην Ιταλική ομάδα. Ο Ράικονεν θα οδηγεί μαζί με τον Αλόνσο για τη Ferrari το 2014.

Ο Ράικονεν αγωνίζονταν για λογαριασμό της Ferrari την τριετία 2007 - 2009. Ο 33χρονος Φινλανδός έχει κατακτήσει το μοναδικό του τίτλο το 2007 με τα χρώματα της Ιταλικής ομάδας αλλά και 9 από τις 20 νίκες της καριέρας του. Θα τρέξει με τη Ferrari για τα επόμενα δυο χρόνια το 2014 και το 2015.Ο Ράικονεν έκανε ν Τεμπούτο στη F1, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ το 2001 με τα χρώματα της Sauber. Από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε εξωπραγματικό ταλέντο και αυτό φάνηκε από την επόμενη κιόλας χρονιά με τη μεταγραφή του στη McLaren. Ο Ράικονεν διεκδίκησε τον τίτλο από τον Αλόνσο το 2005 όταν και πήρε 7 νίκες για λογαριασμό της McLaren. Δεν τα κατάφερε τότε, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τα κατάφερε όμως το 2007 παίρνοντας το πρωτάθλημα στο Ιντερλάγος στο φινάλε με τους Χάμιλτον και Αλόνσο να ισοβαθμούν πίσω του με την ελάχιστη δυνατή διαφορά.imageΟ Ράικονεν έφυγε άκομψα από τη Ferrari για να δώσει τη θέση του στον Αλόνσο το 2010
και η Ιταλική ομάδα τον πλήρωνε δυο χρονιές χωρίς εργασία.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Vrysa Ask. Here you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...