0 votes
ago by (14.4k points)
ΒΟΛΟΣ Όταν πλησίασε στο αυτοκίνητο του κόπηκαν τα ...γόνατα! "

Όταν πλησίασε στο αυτοκίνητο του κόπηκαν τα ...γόνατα! ΒΟΛΟΣ

Ο άτυχος άντρας είχε έρθει στην Χαλκίδα για δουλειές. Πάρκαρε το όχημα του και όταν πήγε να το πάρει...πάγωσε!    Καθώς πλησίαζε, είδε το πίσω τζάμι σπασμένο. Εκείνη την ώρα του κόπηκαν τα γόνατα. Πλησίασε και κατάλαβε πως είχε πέσει θύμα κλοπής.   


Ο δράστης κατάφερε στις τρεις το μεσημέρι να σπάσει το τζάμι και να πάρει από το όχημα χρήσιμα έγγραφα. Προσπάθησε να πάρει και το ραδιοσιντί αλλά δεν τα κατάφερε. 


  "Δεν μου έκλεψε χρήματα αλλά μου πήρε ταυτότητες, ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ δίπλωμα οδήγηση Goldy ΑΔΕΣΠΟΤΟ ς και διάφορα σημαντικά έγγραφα που θέλεις 42χρονη μία ιός του Δυτικού Νείλου εβδομάδα Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και βάλε για ΠΛΑΖ ΕΟΤ Goldy ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ να τα ξαναβγάλεις από Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ την αρχή. Χώρια που πρέπει να πληρώσω και το σπασμένο τζάμι. " είπε στο evianews ο άτυχος άντρας.


Πηγή: evianews.com


 ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, ήταν για αυτό τον σκοπό.Διαβάστε περισσότερα εδώΚόντρα Κεδίκογλου – Παφίλη με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον 902

Κεδίκογλου: «Χάσατε το ηθικό πλεονέκτημα. Το ΚΚΕ δεν είναι θύμα αλλά θύτης του καπιταλισμού» - Παφίλης: «Είσαι ανίκανος και αισχρός»  - Κρεμαστινός: «Προσωπικές οι απόψεις Κεδίκογλου. Το ΠΑΣΟΚ δεν τις υιοθετεί»

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του υφυπουργού Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου και του κ. Θανάση Παφίλη εξελίχθηκε στη Βουλή, με αφορμή την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού 902 σε υπεράκτια εταιρία.Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την σύγκρουση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός «άδειασε» τον υφυπουργό, λέγοντας «εμείς ως χώρος δεν υιοθετούμε αυτές τις απόψεις. Είναι απόψεις προσωπικές του υπουργού και όχι δικές μας. Το ότι υπάρχουν μελανά σημεία συμβαίνει και με όλα τα κόμματα και εμείς τα έχουμε ήδη καταδικάσει».Η αρχή έγινε, όταν ο κ. Κεδίκογλου επιχειρώντας να απαντήσει στην ομιλία της προέδρου της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα είπε ότι «το ΚΚΕ έχει χάσει πλέον το ηθικό καθώς χρησιμοποίησε τις γκρίζες ζώνες του καπιταλισμού πωλώντας την επιχείρησή του σε offshore εταιρία».Η απάντηση του κ. Παφίλη ήταν άμεση και οξεία: «Έχετε το θράσος να λέτε εσείς για offshore για τον 902, που τα μισά σας στελέχη πρέπει να πάνε φυλακή; Έχετε στοιχεία να μιλήσετε ή είστε σαν τον Πάγκαλο; Τον ζηλέψατε; το ΚΚΕ έδωσε ένα μέσο πολύ χρήσιμο για την πάλη του λαού για να πληρώσει τους ίδιους τους εργαζόμενους. Μιλάτε εσείς για offshore; Για τις βαλίτσες με τα χρήματα; Είστε ανίκανος και αισχρός. Δεν έχετε στοιχεία. Όχι σε εμάς χτυπήματα κάτω από τη μέση. Δεν ανεχόμαστε αυτοί που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη μίζα και τη διαφθορά να μας κατηγορούν. Την απάντηση στον κ. Κεδίκογλου την δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που υπερασπίζονται τη λύση που έδωσε το ΚΚΕ στον 902».Ο κ.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Vrysa Ask. Here you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...